روزنامهی «ایندیپندنت» در 27 آذر 1368، با چاپ عکس بزرگی در صفحهی اول خود، صحنهای از یک مسجد در شمال شرقی لندن را به نمایش گذاشت و زیر آن نوشت: این یکی از هزاران مسجدی است که در آن تمامی حاضران در مسجد به نشانهی تأیید فرمان صادره از سوی امام خمینی (ره) مبنی بر مرگ رشدی، دستهای خود را بلند کردهاند.
این بادگیر که روی اسکناس دو هزار تومانی نقش بسته تصویری است از خانه تاریخی آقازاده متعلق به سیدحسین ابرقویی و مربوط به دوره قاجار است بادگیر این خانه یکی از بادگیرهای اصیل و زیبای ابرکوه محسوب می شود
فضاى سیاسى،اجتماعى، اقتصادى و نظامى دهه 50 وخصوصا سالهاى واپسین انقلاب در نگاه دولتمردان رژیم پهلوى عصر شکوفایى و رسیدن به دروازههاى تمدن بزرگ و در یک کلمه عصر طلایى بود و بسیارى از تحلیلگران و سیاستمداران داخلى و خارجى حکومت ایران را رژیمى پایدار و با ثبات درتمامى عرصهها برآورد نموده و ایران را جزیره ثبات مىنامیدند.
24 دیماه 1358 سالروز انتصاب آیتالله خامنهای به امامت نماز جمعهی تهران است. ایشان در اولین نطق تاریخی خود، سخنان مهمی دربارهی جایگاه نماز جمعه و آیتالله طالقانی، اولین امام جمعه در تاریخ جمهوری اسلامی، بیان داشتند. متن حاضر در پی تبیین اولین نماز جمعهی ایشان است.
باغ شاهزاده یا باغ شازده یکی از زیباترین باغهای تاریخی ایران محسوب میشود. این باغ در حدود چهار کیلومتری شهر ماهان و حوالی شهر کرمان و در دامنه کوههای تیگران واقع شده و مربوط به اواخر دوره قاجاریه میباشد.
روز ۲۳ دی ۱۳۵۷ و در آخرین روزهای حضور محمدرضا پهلوی در ایران، شورای سلطنت تشکیل شد. ریاست آن بر عهده سیدجلالالدین تهرانی گذاشته شد که با روحانیت ارتباط و دوستی داشت.
شاه درذیل عکس نوشته که : جمعی قمارباز که بحالت طبیعی دریکی از خانه های خارج شهر نزدیک به دروازه دولاب مشغول قمار هستن و عکس آنها غفلته بدون خبر انداخته شده است
بیگم نصرت بوتو (زاده ۲۳ مارس ۱۹۲۳ در اصفهان - درگذشته ۲۳ اکتبر ۲۰۱۱ در دبی), زن سیاستمدار ایرانی - پاکستانی است که فعالیت سیاسی اش را در پاکستان با حزب مردم پاکستان آغاز کرد. او همسر دوم ذوالفقار علی بوتو و مادر بی نظیر بوتو است.
دارالفنون که اساس و بنیان کسب و علوم و فنون جدید در ایران بود، اکنون در اختیار وزارت آموزش و پرورش است و قرار است از آن به عنوان گنجینه آموزش و پرورش استفاده شود. آنچه را که از علم و دانش و تحولات سیاسی و فرهنگی در جامعه امروز شاهد هستیم از دستآوردهای تأسیس دارالفنون است
اولین پاداش منوچهر شاهقلی در این جابجایی، انتصاب به وزارت بهداری بود که پس از گذشت حدود 4 ماه از نخستوزیری هویدا، صورت گرفت تا او به مدت ده سال سکان بهداری کشور ایران را در دست داشته باشد.
نوشتار حاضر به چگونگی رویارویی دو شورایی که برای کنترل کشور روبهروی هم ایستادند و تلاشهای هریک از آن دو اشاره دارد. امروز که به گذشته مینگریم، پیروزی شورای انقلاب بر شورای سلطنت، بدیهی جلوه میکند، اما شورای انقلاب چگونه توانست انقلاب اسلامی را به سمت پیروزی سوق دهد؟